Pozorišta Srbija

Vikend u teatru LE STUDIO

Nezavisni Le Studio, “skriveni teatar Beograda”, će i ove nedelje ugostiti ljubitelje drugačijeg umetničkog izraza u svom ambijentu, koji više podseća na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Pripremite se za jedinstveni pozorišni događaj koji će se posle predstave nastaviti u opuštenom druženju sa umetničkim timom. 

istrajnost-04

U petak, 20. novembra, u 20h, na repertoaru teatra Le Studio je predstava “Istrajnost”, autorski projekat umetničkog tima teatra. Tema predstave je večito pitanje identiteta i suočavanja sa nesigurnom budućnosti koje muči sve generacije i pogotovo je karakteristično za naš region. 

raspareni par

U nedelju, 22. novembra, na repertoaru je komedija “Raspareni par”. Ovo je predstava o muškom prijateljstvu u Srbiji – kako oni žive, šta rade kada nisu tu žene, kako se ponašaju prema ženama! Predstava o svakodnevnici koju volimo! Predstava u kojoj ćete prepoznati sebe, svoje prijatelje, vaše fore i navike. Ovaj komad nas kroz priču o muškim prijateljstvima, kroz jednostavan, ljudski i svima razumljiv humor, podseća da cenimo ono što imamo. Raspareni par izaziva urnebesni smeh u publici upravo zato što pogađa u srž naših šala, navika i karakteristika najdubljih prijateljskih odnosa koja opstaju uprkos svim nedaćama.

 

Le Studio se trudi da drži cene karata pristupačnim svima. Ukoliko rezervišete ranije i zaposleni ste, cena je 550 rsd, a ako ste nezaposleni, student ili penzioner, cena je 350 rsd. Više informacija je dostupno na: www.lestudio.rs

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.