Urenbesna tragedija u CNP Podgorica

0

U Crnogorskom narodnom pozorištu u petak, 30. oktobra u 20h na Velikoj sceni biće izvedena predstava „Urnebesna tragedija“ čiju režiju potpisuje Veljko Mićunović.

O predstavi režiser kaže:
„Kako posmatrati životnu prošlost? Da li bi se moglo reći – ostavila je bolne tragove ili je to pitanje jednog vremena koje je za čitavu generaciju bilo frustrirajuće. Odrastati kroz to nevrijeme ispostavi se na kraju kao intrigantno. Kao neobično životno sazrijevanje. Da li je u pitanju socijalistički milje ili postsocijalistički ili tranziciono, liberalno-kapitalističko doba, nebitno je. Gdje god živjeli, u kojim god životnim okolnostima, važno je da se suočimo sa sobom. Svako ima svoj poseban susret sa životom. Odrastanje tokom jednog jedinog dana. Ili je to možda bio tren u kome je prepoznao čovjeka u sebi.“

Producent: Janko Ljumović.
Dramaturg: Slobodan Obradović.
Scenograf i kostimograf: Miodrag Tabački.
Izbor muzike: Veljko Mićunović.
Asistentkinja kostimografa: Lina Leković.
Izvršna producentkinja: Nela Otašević.
Uloge: Ana Vujošević, Mladen Nelević, Vule Marković, Nada Vukčević, Branimir Popović, Branka Stanić, Meto Jovanovski, Mišo Obradović i Momo Pićurić.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Neparni element u ljudskom sistemu, fabrička ili genetska greška koja se nikako ne uklapa u svjetski poredak zabluda i laži.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend