Pozorišta

Uložite malo novca, a dobijete veliko bogatstvo

Pozorište nikada neće izaći iz mode. Još 1868. godine kada je osnovano Narodno pozorište u Beogradu, pa do danas pozorišta su omiljena mesta mnogih ljudi. Međutim, kako je teška materijalna situacija, mnogi mnogi se odriču ovog uživanja.

Međutim , pozorišta nude brojne popuste , tako da svako može sebi da priušti da bar jednom mesečno ode i uživa u glumačkim sposobnostima naših glumaca.
Jugoslovensko dramsko pozorište nudi posebne pogodnosti za studente, đake i penzionere, popust od 50% na cenu karte, a popust je isti i za grupne posete obrazovanih institucija.
Najniže cene ulaznica su u Ateljeu 212 gde je cena od 200 – 500 dinara, a ove karte mogu se kupiti svake prve i poslednje subote u mesecu.

Ukoliko se online kupi ulaznica za predstave u Ateljeu 212 ostvaruje se popust od 30 %.
Ukoliko imate člansku kartu Gradske biblioteke dobijate popust od 20 -30 % u pozorišu na Terazijama, Beogradskom dramskom, i pozorištu Boško Buha.
Madlenianum takođe nudi razne popuste – od 20 do 50 odsto za organizovane posete, za 40 odsto jeftiniju kartu imaju donosioci kupona „Vodi me“, dok upola kartu plaćaju studenti, srednjoškolci, penzioneri i članovi udruženja osoba sa invaliditetom.

Već pet godina pola sata pre svake prestave preostale ulaznice u Narodnom pozorištu mogu se kupiti po ceni od 100 ili 200 dinara. Pravo prvenstva kupovine imaju studenti i penzioneri. Naravno to su mesta na galerijama.
Izdvojte malo vremena i uživajte u pozorišnim predstavama. U Narodnom pozorištu u oktobru prikazuju se:
,,Seviljski berberin“, ,,Violinista na krovu“, ,,Sluga dvaju gospodara“, ,,Duh koji hoda“, ,,Gospođa ministarka“, i prvi put ,,Karmina burana “.

U Ateljeu 212 možete pogledati ,,Ožalošćenu porodicu, Ljubavno pismo “, ,,Dar – Mar “, ,,Tango “

Jugoslovensko dramsko pozorište u oktobru prikazuje ,,Mletački trgovac“, ,,Gospođica“, „Tako je moralo biti“, ,,Otelo“… Koje su ostale predstave u pozorištima možete pogledati na sajtu Kluba ljubitelja pozorišta.

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.