Pozorišta Srbija

Prva repriza predstave „Udaj se muški” u „Akademiji 28”

Na Sceni „Akademije 28” večeras će od 20 časova biti odigrana prva repriza predstave „Udaj se muški”.

Svima koji žele venčanje iz snova to predstavlja neophodan životni korak. Jedno takvo venčanje otkriće tajne, razotkriti karaktere likova i stvoriti tenzije, a oni će ispisati još po neki važan događaj u svojim životima i doneti presudne životne odluke.

Ovo je urnebesna komedija situacije današnjice i sutrašnjice, komedija sa pevanjem, telefoniranjem i lešnicima, odnosno komad o našim ljudima, jer takve najbolje znamo i osećamo. Nateraće vas da se prepoznate, da se upustite u avanturu i zapitate šta pokreće naše živote i koliko su zapravo zamršeni međuljudski odnosi.

Igraju: Snežana Savić , Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović, Miloš Đorđević, Ratko Tankosić

Tekst: Dunja Petrović
Režija: Marija Lipkovski
Kompozitori: Katarina Ranković i Ljubica Damčević
Obrada songova: Luka Ožegović

Cena karte je 800 dinara.

Takođe, u Akademiji 28 biće otvoren 11. po redu Festival „Rođendan džeza”, jedinstvena kulturna manifestacija u svetu, u sklopu koje će biti obeležena 100-godišnjica od izdavanja prve gramofonske ploče sa zvukom džeza.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.