Pozorišta Srbija

Premijera prve tviter predstave na našim prostorima „Imamo dojavu”

Na Sceni „Akademije 28” večeras će od 20 časova biti premijerno odigrana prva tviter predstava na našim prostorima „Imamo dojavu”.

Predstava "Imamo dojavu" (2016)(Fotografija: Predstava „Imamo dojavu”, 2016; „Dan u Beogradu”)

Ova urnebesna komedija o dugogodišnjim prijateljima i cimerima, Siniši i Besimu, koji ne uspevaju da plate gazdarici Mari kiriju za stan u Beogradu, na duhovit način ilustruje poznatu situaciju u kojoj se dva studenta „iz unutrašnjosti” mogu naći.  Zajedničko pokretanje biznisa koji obećava sticanje velike količine novca za kratko vreme, ultimatum je postavljen sa gazdaričine strane. Međutim, upravo iz tog „posla” će proizaći brojne nevolje za sve troje…

Igraju: Jelena Čvorović Paunović, Semir Gicić i Zlatko Rakonjac.

Glasovi u predstavi: Eva Ras, Rambo Amadeus i Sabit Kujović.

Dramaturg: Semir Gicić.

Muzika: Sanjin Kočan.

Reditelj: Semir Gicić.

Predstava „Imamo dojavu” jedinstvena je po tome što u svojim replikama sadrži stotine najduhovitijih tvitova preuzetih sa poznate društvene mreže „Tviter”.

Karte za možete kupiti na biletarnci „Akademije 28”, po ceni od 800 dinara. Prva repriza zakazana je za 13. mart 2016. godine. Cena karte za prvu reprizu je 600 dinara.

Pogledajte video-snimak najave predstave:

https://www.youtube.com/watch?v=PT7MfaMO4EM

Mesečni repertoar „Akademije 28” možete pogledati ovde.

(Fotografija: Predstava „Imamo dojavu”, 2016; „Story”)

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.