Pozorišta Srbija

Premijera predstave „Most ljubavi” u Pozorištu „Slavija”

Na sceni Pozorišta „Slavija” večeras će od 20 časova premijerno biti izvedena predstava „Most ljubavi”, rađena po motivima teksta američkog dramskog pisaca Marija Škizgala.

(Fotografija: Repertoar Pozorišta „Slavija” za decembar 2018, Beograd, 2018; © Pozorište Slavija)

Ova komedija na jedinstven način govori o bračnim preljubama, spletkama i razvodu, provodeći naše glavne likove, koji su se našli u ljubavnom četvorouglu, kroz niz duhovitih situacija začinjenih melodramskim momentima.

Milica je udata za Dejana, ali, kako bi se udala za svog ljubavnika Petra, mora svog stidljivog muža da upari sa smotanom Sonjom. Ko će od njih imati srećan razvod, a ko srećan brak? Ko kome priređuje iznenađenja u braku i kakva? Da li svaki samoubica namerava da se ubije? Šta je suština braka koja, uprokos svemu, drži dvoje ljudi zajedno? Odgovore na ova pitanja ćete saznati ako pogledate ovaj pozorišni komad.

Igraju: Anđela Kiković, Dragana Dabović Čukvas i Janko Cekić.

Rediteljka: Tea Puharić.

Pisac originalnog dela: Mari Škizgal.

Kompozitor: Branislav Pipović.

Scenograf: Boris Maksimović.

Kostimografkinja: Danica Rakočević.

Karte za predstavu „Most ljubavi” možete da kupite na biletarnici Pozorišta „Slavija”, po ceni od 600 dinara. Prva i druga repriza su zakazane za 5, odnosno 28. decembar 2018. godine.

Mesečni repertoar Pozorišta „Slavija” pogledajte ovde.

(Fotografija: Predstava „Most ljubavi”, Beograd, 2018; © Pozorište Slavija)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.