Pozorišta Srbija

Premijera predstave „Hipnoza jedne ljubavi” u „Zvezdara teatru”

Na Sceni „Bata Stojković” u „Zvezdara teatru” večeras će od 19 časova i 30 minuta biti premijerno odigrana predstava „Hipnoza jedne ljubavi”, rađena po tekstu jednog od najboljih srpskih dramskih pisaca Dušana Kovačevića.

1(Fotografija: Predstava „Hipnoza jedne ljubavi”, 2016; Nikola Vukelić, „Zvezdara teatar”)

Ovo je priča o porodici šumara Ranka i njegove supruge Soje, koji žive na vrhu planine. Oni imaju sina u Kanadi i ćerku koja se sprema da ide u Ameriku. Takođe, ovo je priča i o njihovim prvim komšijama – penzionisanom vojnom lekaru Vasi, njegovom sinu i ćerki u Engleskoj. Kad svi odu, ostaće samo njih troje starijih ljudi u toj planini da je čuvaju…

Igraju: Anica Dobra, Dragan Petrović – „Pele”, Ivan Mihailović, Ljubomir Bandović, Nina Janković Dičić i Uroš Jakovljević.

Kompozitor: Vladimir Marković.

Koreograf: Milan Gromilić.

Dramaturg: Dušan Kovačević.

Reditelj: Dušan Kovačević.

Prva i druga repriza predstave „Hipnoza jedne ljubavi” zakazane su za 20. i 22. decembar 2016. Karte možete kupiti na biletarnici „Zvezdara teatra”, po ceni od 800 i 1.000 dinara.

Mesečni repertoar „Zvezdara teatra” možete da pogledate ovde.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.