Pozorišta Srbija

Premijera duodrame „Od A do DA” u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić”

Na Sceni „Kult” u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić” večeras će od 20 časova biti premijerno odigrana duodrama „Od A do DA”, rađena po motivima iz života i druge priče.

Ona je srela njega. On je ugledao nju. Pomislila je: „Možda je on pravi?” On je pomislio da je ona… Ne, ne, ne… nije ovo još jedna obična priča o ženi i muškarcu. Ovo je priča o ljubavi i svemu kroz šta ljubav prolazi od prvog susreta do sudbonosnog DA!

Komad „Od A do DA” prati razvoj ljubavne veze kroz situacije ovde, danas, sada. I dok se glavna zbivanja događaju u neizgovorenim trenucima, između dijaloga Žena i Muškarac prolaze kroz krize, sumnje, uspone, padove, komične životne situacije, vrteći se u neprekidnom krugu nesigurnosti i želje za nečim boljim.

Režija: Isidora Goncić
Kostim: Vladislava Joldžić
Adaptacija: Kristina Radenković

Igraju:
Bojan Perić i Marijana Mićić

Cena karte je 800 dinara.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.