Pozorišta Srbija

Premijera duodrame „Blind Date” u kafe-teatru, butiku i galeriji „Jane Doe Concept Store”

U kafe-teatru, butiku i galeriji „Jane Doe Concept Store”, jednom od kultnih mesta Beograda, 25. februara 2019. od 20 časova biće premijerno odigrana duodrama „Blind Date”, nastala po motivima drame jednog od najboljih američkih dramskih pisaca Edvarda Olbija.

Jeste li nekada bili na sastanku sa nepoznatom/nepoznatim? Upravo se ovaj komad bavi jednom takvom temom, zanimljivog koncepta. Malobrojna publika (do 24 osobe), u kojoj će biti sakriven i psiholog, naći će se na pomalo neobičnom sastanku, takozvanom „sastanku na slepo”. Njihov zadatak je da sa sobom ponesu dobro raspoloženje, pomno prate radnju i pronađu psihologa, jer će on, nakon završetka predstave, za sve njih održati besplatnu tribinu o muško-ženskim odnosima.

Igraju: Milena Đorđević – „Coka” i Predrag Kotur.

Reditelj: Miloš Đorđević.

Dramaturg: Milena Đorđević – „Coka”.

Karte za duodramu „Blind Date” možete da kupite u prostorijama kafe-teatra, butika i galerije „Jane Doe Concept Store”, po ceni od 1.000 dinara ili pozivom na sledeće brojeve telefona: +381 64 183 43 83 i +381 60 362 19 84. Svaka kupljena ulaznica Vam donosi vaučer za piće i garderobu.

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.