Pozorišta Srbija

Predstava „Veliki talas” u „Zvezdara teatru”

Na Sceni „Bata Stojković” u „Zvezdara teatru” večeras će od 19 časova i 30 minuta biti odigrana predstava „Veliki talas”.

(Fotografija: Predstava „Veliki talas”, 2014; „Zvezdara teatar”)

Ovo je komična priča o Dunji i Marku koju su, posle dugogodišnjeg zabavljanja, odlučili da stupe u zajednički život. Dunja živi sa bakom Natalijom i tetkom Dašom u stanu od 150 kvadrata, a njima se Marko uopšte ne dopada! Međutim, ona smišlja plan kako da privoli baku i tetku da prihvate Marka kao izabranika njenog srca…

Igraju: Ljiljana Stjepanović, Nina Janković Dičić (Lana Karaklajić), Pavle Pekić, Rade Marković, Stevan Piale i Tatjana – Tanja Bošković.

Kompozitor: Vladimir Petričević.

Dramaturg: Igor Amadei.

Reditelj: Nenad Gvozdenović.

(Fotografija: Predstava „Veliki talas”, 2014; „Zvezdara teatar”)

Predstava „Veliki talas” je premijerno odigrana 13. decembra 2014. Karte za večerašnje izvođenje možete kupiti na biletarnici „Zvezdara teatru”, po ceni od 600 i 800 dinara.

Pogledajte insert iz predstave:

Mesečni repertoar „Zvezdara teatra” možete da pogledate ovde.

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.