Predstava „Sokin i Bosina” u „Zvezdara teatru”

0

Na Sceni „Bata Stojković” u „Zvezdara teatru” večeras će od 19 časova i 30 minuta biti odigrana hit predstava „Sokin i Bosina”.

Volite li svoju taštu? Volite li svoju svekrvu? Verovatno obožavate njihove savete, uživate u ispunjavanju njihovih želja i očekivanja i sanjarite o zadovoljenju njihovih životnih potreba. Ako je tako, sigurno biste uživali da vam zajedno dođu u posetu? Na produženi vikend. A na čitav život? Ako je za vas ostvarenje tog sna, iz nekog razloga, nemoguće, možete da proživite takvo iskustvo zajedno sa junacima naše predstave, smejući se, pri tom, dok vas vilice ne zabole. Pred vama je susret koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Sjajan glumački tandem, sjajan reditelj i sjajna energija ove predstave doprineli su da se dogodi upravo to: da, iako su likovi velike Tašte i velike Svekrve, mudre snaje i skromnog zeta, viđeni i viđani u komediji, opet deluju čak začuđujuće novo i publika sa interesovanjem iščekuje rasplet njihove komplikovane situacije.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend