Pozorišta Srbija

Predstava „Sokin i Bosina” u „Zvezdara teatru”

Na Sceni „Bata Stojković” u „Zvezdara teatru” večeras će od 19 časova i 30 minuta biti odigrana hit predstava „Sokin i Bosina”.

Volite li svoju taštu? Volite li svoju svekrvu? Verovatno obožavate njihove savete, uživate u ispunjavanju njihovih želja i očekivanja i sanjarite o zadovoljenju njihovih životnih potreba. Ako je tako, sigurno biste uživali da vam zajedno dođu u posetu? Na produženi vikend. A na čitav život? Ako je za vas ostvarenje tog sna, iz nekog razloga, nemoguće, možete da proživite takvo iskustvo zajedno sa junacima naše predstave, smejući se, pri tom, dok vas vilice ne zabole. Pred vama je susret koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Sjajan glumački tandem, sjajan reditelj i sjajna energija ove predstave doprineli su da se dogodi upravo to: da, iako su likovi velike Tašte i velike Svekrve, mudre snaje i skromnog zeta, viđeni i viđani u komediji, opet deluju čak začuđujuće novo i publika sa interesovanjem iščekuje rasplet njihove komplikovane situacije.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.