Pozorišta Srbija

Predstava „Pasivno pušenje” u „Zvezdara teatra”

Na Sceni „Bata Stojković” u „Zvezdara teatra” večeras će od 19 časova i 30 minuta biti odigrana predstava „Pasivno pušenje”.

11(Fotografija: Predstava „Pasivno pušenje”, 2016; „Zvezdara teatar”)

Ovo je komedija o nesrećnom Srbinu koji, sticajem okolnosti, nosi ćerki u Pariz sarmu, a carinici pomisle da je to opasan tovar i da može da digne Pariz u vazduh, jer je danas sve što se prenosi sumnjivo. Takođe, predstava „Pasivno pušenje” ima i metaforično značenje, zato što govori i o tome kako je srušen jedan san o životu u boljoj zemlji, odnosno o apsurdnoj situaciji u kojoj se svi trenutno nalazimo sa Evropskom unijom (EU), terorizmom, migrantima…

Igraju: Aleksandar Đurica, Marko Baćović, Milica Gojković (glas), Miodrag Tešović, Mladen Andrejević i Radoslav „Rale” Milenković.

Dramaturg: Nebojša Romčević.

Režiser: Egon Savin.

22(Fotografija: Predstava „Pasivno pušenje”, 2016; „Zvezdara teatar”)

Predstava „Pasivno pušenje” je premijerno odigrana 8. oktobra 2016. Pored večerašnjeg, novo izvođenje ove predstave zakazano je za 10. novembar 2016. Karte možete kupiti na biletarnici „Zvezdara teatra”, po ceni od 800 (galerija) i 1.000 dinara (parter).

Pogledajte video-snimak najave predstave:

Mesečni repertoar „Zvezdara teatra” možete da pogledate ovde.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.