Pozorišta Srbija

Predstava „Lepotica i Zver“ na dečijem sajmu

Glavni protagonisti muzičko-scenskog spektakla „Lepotica i zver“, Mirka Vasiljević i Viktor Savić, prisustvovaće svečanom otvaranju XVI Polimark dečijeg sajma u petak, 16. oktobra od 14.00 u hali 3 Beogradskog sajma.

Najmlađe posetioce, tokom ove manifestacije koja će trajati do 18. oktobra, očekuju brojne kreativne radionice, edukativni programi, druženje sa animatorima i omiljenim likovima iz crtanih filmova. Na štandu posvećenom predstavi „Lepotica i zver“, mališani i njihovi najbliži imaće priliku da saznaju nešto više o ovom jedinstvenom pozorišnom projektu.

lepotica i zverPredstava „Lepotica i Zver“,  koja će premijerno biti izvedena 29. novembra u Sava centru, priprema se u spoju sa animiranom 3D scenografijom i brojnim audio-vizuelnim efektima, a magiju univerzalne priče o večnoj ljubavi, spoznaji pravih vrednosti i istinske lepote, one unutrašnje, upotpuniće brojne muzičke numere, plesači i mađioničari.

O predstavi: “Lepotica i zver” je muzičko-scenski spektakl sa animiranom 3D scenografijom i obiljem vizuelnih efekata. Odlikuje je Dolby surround zvuk, efekti snega, leda, magle, a prvi put kod nas biće upotrebljeni efekti mirisa i lebdeće pene. Magiju univerzalne priče o večnoj ljubavi, spoznaji pravih vrednosti i istinske lepote, one unutrašnje, upotpuniće brojne muzičke numere, plesači i mađioničari. Jedna od najlepših bajki ikada napisanih, u raskošnoj savremenoj formi, pružiće jedinstven doživljaj malim i velikim školarcima, kao i njihovim najbližima.

U predstavi igraju Mirka Vasiljević, Viktor Savić, Ivan Zekić, Nemanja Janičić i Bora Nenić i Voja Brajović kao narator. Reditelj je Igor Damnjanović, a tekst je prema motivima tradicionalne bajke iz 17. veka francuskog autora Šarla Peroa napisao Miloš Milošević.

Posetite zvaničnu Facebook stranicu predstave „Lepotica i zver“.

Stranica posvećena Dečijem sajmu: www.decijisajam.rs

 

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.