Pozorišta Srbija

Predstava „Igra parova” u BDP-u

Na Novoj sceni Beogradskog dramskog pozorišta (BDP) večeras će od 20 časova i 30 minuta biti odigrana predstava „Igra parova”, rađena po tekstu vodećeg savremenog slovenskog dramaturga i pozorišnog reditelja Matjaža Zupančiča.

(Fotografija: Predstava „Igra parova”, 2005; BDP, Predrag Zagorac)

Ovo je savremena komedija o emotivnim igrama između polova, o prijateljstvu i prevari. Događa se u toku jedne noći, koja započinje kao uobičajeno druženje uz večeru dva bračna para. Međutim, ispostaviće se da ništa neće biti onako kako isprva izgleda i da ništa nije onako kako nam se čini da jeste.

Igraju: Aleksandar Alač, Dejan Popović, Dragiša Milojković, Elizabeta Đorevska i Neda Arnerić.

Pisac originalnog teksta: Matjaž Zupančič.

Prevodilac: Milan Đorđević.

Rediteljka: Milica Kralj.

(Fotografija: Predstava „Igra parova”, 2005; BDP, Predrag Zagorac)

Predstava „Igra parova” je premijerno odigrana 15. novembra 2005. Karte za večerašnje izvođenje možete kupiti na biletarnici Beogradskog dramskog pozorišta, po ceni od 600 dinara.

Mesečni repertoar BDP-a možete da pogledate ovde.

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.