Pozorišta Srbija

Osam godina izvođenja predstave „Suze su O.K“

Na Novoj sceni „Zvezdara Teatra“ večeras će (u 20 časova) biti izvedena sjajna kultna predstava „Suze su O.K“, koja je na repertoaru ovog pozorišta tačno osam godina.

Predstava "Suze su O.K" (2007)(Fotografija: Predstava „Suze su O.K“, 2007)

Postoje ljudi kojima je važnija interpretacija života od njegove faktografije. To su sanjari, oni koji se muvaju u poeziji i oko nje, oni kojima je opis stvarnosti važniji od stvarnosti, odnosno oni kojima je potreba da ostave neki trag o svom postojanju važnija od samog postojanja. Predstava „Suze su O.K“ (nastala po istoimenoj drami autorke koja je adaptirala i scenario) je priča o: suzama, strastima, razočarenjima, pesnicima i njihovim muzama, pesmama koje nikada neće biti napisane i o onoj koja stiže kasno.

Predstava "Suze su O.K" (2007)(Fotografija: Predstava „Suze su O.K“, 2007)

Igraju: Milan „Caci“ Mihailović, Petar Mihailović, Tanja Bošković i Rade Marjanović.

Reditelj: Milan Karadžić.

Scenarista (dramaturg): Mirjana Bobić-Mojsilović.

Predstava "Suze su O.K" (2007)(Fotografija: Predstava „Suze su O.K“, 2007)

Predstava „Suze su O.K“ premijerno je odigrana 20. decembra 2007. godine. Karte za večerašnje izvođenje možete kupiti na biletarnici „Zvezdara Teatra“, po ceni od 800 dinara.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.