Muzičko-poetske večeri „Par stihova za nas” u Operi i teatru „Madlenianum”

0

Na Velikoj sceni Opere i teatra „Madlenianum”, na zahtev publike, 26. decembra 2018. od 19 časova i 30 minuta biće održano još jedno muzičko-poetsko veče „Par stihova za nas” – autorski projekat našeg istaknutog glumca Ivana Bosiljčića.

(Fotografija: Muzičko-poetsko veče „Par stihova za nas” – Ivan Bosiljčić; © Opera i teatar „Madlenianum”)

Uobičajeno prednovogodišnje veče muzike i poezije Bosiljčića u Operi i teatru „Madlenianum” zakazano za 28. decembar 2018, kao i svake godine, izazvalo je veliku euforiju među narodom, te je za manje od nedelju dana, od kada su karte puštene u prodaju, koncert već rasprodat.

A takođe tradicionalno, na Sceni „Bata Stojković” u „Zvezdara teatru” 28. decembra 2018. od 19 časova i 30 minuta biće održano „Veče sa Matijom” (rasprodato), dobrotvorni program proslavljenog srpskog pesnika, pisca i akademika Matije Bećkovića.

(Fotografija: Dobrotvorni program „Veče sa Matijom” – Matija Bećković; © Zvezdara teatar)

Zato, požurite i na vreme sebi obezbedite karte za novi termin, koje možete kupti na blagajni Opere i teatra „Madlenianum”, po ceni od 1.400 i 1.600 dinara.

Pogledajte mesečni repertoar Opere i teatra „Madlenianum” i „Zvezdara teatra”.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend