Pozorišta Srbija

Koji je vaš „Savršen kroj“?

U „Zvezdara Teatru (na Novoj sceni) večeras (u 20 časova) će biti odigrana kultna duodrama „Savršen kroj“.

Duodrama "Savršen korj" (2014)(Fotografija: Duodrama „Savršen kroj“, 2014)

Predstava na ultraduhovit način prikazuje sve muške slabosti. Dvojica po mnogo čemu različitih muškaraca, novokomponovani tajkun Marko i ekscentrični krojač Svetislav će se naizgled slučajno sresti i upoznati.
Već u prvim minutima poznanstva oni će dovesti jedan drugog do ivice nervnog sloma, ispoljavajući sve svoje strahove i frustracije, ali će ipak otkriti da imaju mnogo toga zajedničkog.
„Savršen kroj” će svakome lepo stajati, nikoga neće uvrediti, a ako nekoga uspe ponovo da približi onima iz najužeg okruženja, njihovo zadovoljstvo će biti ogromno.

Igraju: Dragan Petrović-„Pele“ i Slobodan „Boda“ Ninković.

Duodrama „Savršen kroj“ premijerno je odigrana 11. oktobra 2014. godine, a karte za večerašnje izvođenje možete kupiti na biletarnici „Zvezdara Teatra“, po ceni od 800 dinara.

Duodrama "Savršen korj" (2014)(Fotografija: Duodrama „Savršen kroj“, 2014)

Pogledajte deo (insert) predstave „Savršen kroj“:

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.