Pozorišta Srbija

Kabaretska predstava „Brak u stvari ljubav“ u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“

Na sceni „Kult“ u Ustanovi kulture „Vuk Stefanović Karadžić“, večeras će od 20 časova biti odigrana kabaretska predstava „Brak u stvari ljubav.

Kabare "Brak u stvari ljubav" (2016)(Fotografija: Kabaretska predstava „Brak u stvari ljubav“, 2013, „HELSE Centar“)

Ovaj kabare nastao je na temelju zabavnog kabarea „Kako razumeti Srbe“, koji je obogaćen mnoštvom muzičkih numera vešto utkanih u radnju, pa se na momente može osetiti prava koncertna atmosfera. Bavi se emotivnim uzletima i padovima jednog bračnog para kome ništa nije teško i nemoguće, jer ih vezuje prava ljubav. U ovim smutnim vremenima, gde se sve više brakova raspada, kabare „Brak u stvari ljubav, podrška je prirodnoj i lepoj instituciji – braku.

Igraju: Kristina Savić i Vladan Savić.

Reditelj: Vladan Savić.

Dramaturg: Vladan Savić.

Kabare "Brak u stvari ljubav" (2016)(Fotografija: Kabaretska predstava „Brak u stvari ljubav“, 2013, „HELSE Centar“)

Kabaretska predstava „Brak u stvari ljubav premijerno je izvedena 12. aprila 2013. Karte za večerašnje izvođenje možete kupiti na biletarnici Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić“, po ceni od 500 dinara.

Pogledajte deo kabaretske predstave:

Mesečni repertoar UK „Vuk Stefanović Karadžić“ možete pogledati ovde.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.