Pozorišta Srbija

„Jun – mesec mjuzikla!” u Pozorištu na Terazijama

U Pozorištu na Terazijama danas je počela prodaja ulaznica za predstave u junu, koje će zatvoriti ovu pozorišnu sezonu.

Već tradicionalno, sezona će biti završena pod sloganom „Jun – mesec mjuzikla!”, te popustom za sve predstave sa junskog repertoara. Kao i svake godine, publika je i sada pokazala veliko interesovanje za izvođenje svih aktuelnih mjuzikala.

Predstava „Mister Dolar” gostovaće 10. juna u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, odnosno 22. juna 2018. mjuzikal „Čikago” svečano će otvoriti 13. po redu Festival mediteranskog teatra „Purgatorije” u Tivtu.

A pre toga, možete da odgledate važne jubileje – 100. izvođenje mjuzikla „Zona Zamfirova”, zakazano za 23. maj, i 300. izvođenje mjuzikla „Cigani lete u nebo”, zakazano za 26. maj 2018. Naravno, sve karte za predstojeće događaje, osim za gostovanja, možete kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama. Dobrodošli!

Mesečni repertoar Pozorišta na Terazijama možete da pogledate ovde.

(Fotografija: Pozorište na Terazijama; „Vikimedija”)

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.