Pozorišta Srbija

Hit predstava „Priča se po gradu” u „Akademiji 28”

Na Sceni „Akademije 28” večeras će od 20 časova biti odigrana hit predstava „Priča se po gradu”.

22(Fotografija: Predstava „Priča se po gradu”, 2016; „Nedeljnik”)

Ova intrigantna komedija govori o tome kako jedan zlobni trač može da okrene živote četiri žene naglavačke. Nina, njena ćerka Maja i Majine drugarice, Dunja i Koviljka, provode svoje slobodno vreme u Kokinom kozmetičkom salonu, u dokolici isprobavajući najčudnije tretmane, kreme i ulja, uspevajući da zaborave na sumornu stvarnost koja ih okružuje. Njihovu ustaljenu svakodnevicu prekida trač o navodnom neverstvu Majinog muža, koji se širi gradom… Klupko laži, intriga i samozavaravanja počinje da se odmotava, a višedecenijsko žensko prijateljstvo biva dovedeno u pitanje.

„Priča se po gradu” je komad o površnosti i lažima, ljubavi i prijateljstvu, kao i priča o problemima sa kojima jedna žena može da se suoči u svojim najboljim godinama.

Igraju: Anastasia – Anja Mandić, Dubravka Mijatović, Olga Odanović Petrović i Sena Đorović.

Dramaturg: Stanislava – Staša Koprivica.

Muzika: Ana Joševski.

Režija: Stanislava – Staša Koprivica.

11(Fotografija: Predstava „Priča se po gradu”, 2016; „Nedeljnik”)

Predstava „Priča se po gradu” je premijerno izvedena 6. marta 2016. Karte za večerašnje izvođenje možete kupiti na biletarnici „Akademije 28”, po ceni od 800 dinara.

Pogledajte video-snimak dela predstave:

Mesečni repertoar „Akademije 28” možete da pogledate ovde.

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.