Pozorišta Srbija

Hit predstava „Ljubavno pismo” u Pozorištu „Atelje 212”

Na Sceni „Mira Trailović” u Pozorištu „Atelje 212” večeras će od 20 časova biti odigrana hit predstava „Ljubavno pismo”.

Ovo je predstava koja je i po svom trajanju i uvek dobroj poseti, zauzela je nezamenljivo mesto u pozorišnom životu srpske prestonice. U predstavi dominira vodviljska opuštenost kao preporuka da se sabotira mutno nebo nad nama. Komično, beskrajno zabavno, opuštajuće, sa sjajnom glumačkom ekipom koja stvara vrhunsku zabavu.

Komedija o mentalitetu, porodici, komšijama i svim onim običnim stvarima koje čine naš život, izvedena je više od 200 puta pred prepunom salom Pozorišta „Atelje 212” i do sada je imala preko 100.000 gledalaca.

Pored ove predstave, u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu sutra možete da pogledate predstavu „Razvojni put Bore Šnajdera”, 10. februara predstavu „Koštana”, 14. februara čuveni mjuzikl „Violinista na krovu”, a 17. februara 2016. predstavu „Na Drini ćuprija”. Karte možete kupiti na biletarnici Srpskog narodnog pozorišta.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.