Hit predstava „Idealna polovina” u „Akademiji 28”

0

Na Večernjoj sceni „Akademije 28” sutra će u dva termina, od 19 i od 21 čas, biti odigrana hit predstava „Idealna polovina”.

(Fotografija: Predstava „Idealna polovina”, 2018; © „Akademija 28”)

Ovo je urnebesna komedija o četvoro ljudi koji, u želji da pronađu sebe, svako u svom životnom dobu, upadaju u neočekivane situacije iz kojih moraju da se „čupaju” kako znaju i umeju. Majka Danica nikako ne može da prihvati to da joj je sin Aca otišao od kuće i oženio se u 38. godini, te na sve načine pokušava da ostane u centru njegove pažnje! Čak i pored ličnog psihoterapeuta Ana Marije, kog joj je snaja obezbedila, Danica ne prestaje da proverava da li je njen sin na vreme jeo. Sa druge strane, Aca, naviknut na veliku pažnju i opsednut sobom, za sve nedoumice trči kod ličnog trenera Filipa ne bi li dobio još više samopouzdanja – da može i dalje da bude muškarčina, iako je „duboko zagazio” u 40-te.

(Fotografija: Predstava „Idealna polovina”, 2018; © „Akademija 28”)

Njih četvoro sve vreme preplićući svoje karaktere, stavove, želje, dileme i strahove, dok su u potrazi za ljubavlju i svojim idealnim prilikama i partnerima. Postavljajući pitanje da li uopšte ima idealnog ili idealne ili je to samo deo naših želja i snova, publika se kroz smeh približava ovim sudbinama, neobičnim situacijima i zapletima.

Igraju: Anastasia – Anja Mandić, Milan Kalinić, Olga Odanović Petrović i Vučić Perović.

Reditelj: Nikola Zavišić.

Autorka teksta: Milena Depolo.

Dramaturg: Nikola Zavišić.

Karte za drugi termin predstave „Idealna polovina”, jer je prvi već rasprodat, koja je premijerno izvedena 25. oktobra 2018, možete da kupite na biletarnici „Akademije 28”, po ceni od 800 dinara.

(Fotografija: Predstava „Idealna polovina”, 2018; © „Akademija 28”)

Mesečni repertoar „Akademije 28” pogledajte ovde.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend