Duodrama „Sunčana linija” u Narodnom pozorištu u Beogradu

0

Na Sceni „Raša Plaović” Narodnog pozorišta u Beogradu večeras će od 20 časova i 30 minuta biti odigrana duodrama „Sunčana linija”, rađena po tekstu jednog od najboljih ruskih savremenih dramaturgaIvana Viripajeva, poznatog i kao „Čehov našeg doba”.

Ovu dramu izvode studenti prve godine master akademskih studija glume sa Fakulteta savremenih umetnosti (FSU) u Beogradu, u klasi profesorke Vide Ognjenović.

Komad „Sunčana linija” prati priču bračnog para koji ima različite poglede na svet. I pored velike ljubavi, ipak, ne nailaze na međusobno razumevanje. Suviše stari za novu ljubav, a suviše mladi da ostanu bez ikoga – u pet sati ujutru pokušavaju da postignu neki pozitivan ishod.

Igraju: Ana Đorđević i Marko Todorović.

Rediteljka: Vida Ognjenović.

Autor originalnog teksta (dramaturg): Ivan Viripajev.

Ulaz je besplatan. Dobrodošli!

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend