Pozorišta Srbija

Duodrama „Plastika“

Na Sceni „Akademije 28“ večeras će od 20 časova biti odigrana duodrama „Plastika“.

Duodrama "Plastika" (2014)(Fotografija: Duodrama „Plastika“, 2014, „Eventim“)

Komad predstavlja splet komedije i drame. Donosi interesantnu priču o dva potpuno suprotna karaktera, ali sličnih životnih okolnosti. Bogata udovica Milina i osetljiva novinarka Katarina, obe u srednjim godinama, odlučuju da dobiju još jednu šansu u životu. One se sreću u teretani, u kojoj pokušavaju da koriguju kako svoje telo, tako i dušu. Iščekujući plastične operacije, rekapituliraju svoju prošlost. Niz pogrešnih odluka i gorkih trenutaka heroine predstave začinjene su sa mnogo humora, čime su naizgled tešku temu obojile u svetlije boje. Ne pristajući na kompromise, one pokušavaju još jednom, odupiru se stereotipima i ne dozvoljavaju da život tek tako prođe pored njih.

Igraju: Danijela „Nela“ Mihailović i Suzana Petričević.

Glas: Igor Damnjanović.

Reditelj: Suzana Petričević.

Producent: Bata Karadžić.

Dramaturg: Stevan Koprivica.

Muzika: Vladimir Petričević.

Duodrama "Plastika" (2014)(Fotografija: Duodrama „Plastika“, 2014, „Eventim“)

Ova predstava premijerno je odigrana 11. novembra 2014. godine. Ako želite da odgledate večerašnje izvođenje, karte možete kupiti na biletarnci „Akademije 28“, po ceni od 800 dinara.

Pogledajte trejlere predstave:

Mesečni repertoar „Akademije 28“ možete pogledati ovde.

About the author

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.