Duodrama „Otvorena veza – skoro pa previše” u Narodnom pozorištu u Beogradu

0

Na Sceni „Raša Plaović” u Narodnom pozorištu u Beogradu večeras će od 20 časova i 30 minuta biti izvedena duodrama „Otvorena veza – skoro pa previše”, rađena po tekstu Daria Foa i Franke Rame, a u realizaciji Italijanskog instituta za kulturu.

(Fotografija: Duodrama „Otvorena veza – skoro pa previše”, 2016; © Italijanski institut za kulturu)

Ova iznenađujuća, veoma zabavna i više nego aktuelna tragikomedija iz 1983. godine, koja zasmejava terajući Vas na razmišljanje, govori o nagonu za neverstvom kod parova. U središtu priče je žensko viđenje i figura žene. Za 33 godine, ovaj komad je izveden u više od 700 verzija u različitim zemljama.

Igraju: Aleksandar Jovanović – „Meda” i Maja Šuša.

Reditelj: Đanluka Barbadori.

Predstava „Otvorena veza – skoro pa previše” je svoju premijeru imala 17. decembra 2016. godine.

(Fotografija: Duodrama „Otvorena veza – skoro pa previše”, 2016; © Italijanski institut za kulturu)

Ulaz je slobodan.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend