Beogradska premijera predstave „Rijaliti obračun” u „Akademiji 28”

0

Na Sceni „Akademije 28” večeras će od 20 časova biti premijerno odigrana predstava „Rijaliti obračun”, rađena po tekstu srpskog novinara, voditelja i pisca Vanje Bulića.

2222(Fotografija: Predstava „Rijaliti obračun”, 2016; Centar za kulturu u Smederevu)

Ova crna komedija je priča o dvoje učesnika rijaliti šoua, Kokana i Švaba, koji posle izlaska iz rijalitija nastavljaju svoje svakodnevne živote kao što su to radili na televiziji. Međutim, nesporazum nastaje kada se u njihov život umeša vremešni biznismen Anđelko, koji živi po pravilima novog srpskog poretka, smatrajući da je sve dozvoljeno onome ko ima novca i moć. Sudar svakodnevne i virtuelne stvarnosti izazivazvaće kod publike i smeh i suze.

Igraju: Danina Jeftić, Igor DamnjanovićIvan Bekjarev.

Tekst songa: Petar Marš.

Pisac originalnog teksta: Vanja Bulić.

Dramaturg (adaptacija teksta): Rade Vukotić.

Režiser: Rade Vukotić.

3333(Fotografija: Predstava „Rijaliti obračun”, 2016; Centar za kulturu u Smederevu)

Karte za večerašnje izvođenje predstave „Rijaliti obračun” možete kupiti na biletarnici „Akademije 28”, po ceni od 800 dinara. Prva repriza je zakazana za 27. novembar 2016, takođe, od 20 časova.

Pogledajte insert iz predstave:

Mesečni repertoar „Akademije 28” možete da pogledate ovde.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend