„Ovim Svetom“ vladaju „Vampiri“ sa slugama „Hajdejcima“!?

0

Da li mislite da „Ovim Svetom“ zaista vladaju „Vampiri“ koji nam umesto krvi sisaju novac? Da li smo mi samo njihove zemaljske sluge „Haldejci„? „Glamur i diskurs“ jesu samo reči čija je suština da maskiraju i kontrolišu, jer su glamur samo lepe slike, a diskurs samo mudre priče o njima. Ovo je glavno oružje u jednoj „prljavoj zaveri„… A sada sledi nastavak ovog uzbudljivog romana u kojem se avanture mladog vampira Rame Drugog nastavljaju. U nastavku romana „Empire  V“ (objavljen 2015) glavnom oružju pridružuje se još jedno – protest. Suština ovog novog oružja je očuvanje beskonačnog toka ljudske patnje.

Još puno dogodovština ove umetničke filozofije koja će vas staviti pred teškim iskušenjem, pravog remek-dela ruskog pisca Viktora Peljevina, možete pročitati u njegovom novom romanu „Betmen Apolo„.

Peljevinove knjige prevedene su na sve velike svetske jezike. U Peljevinovim delima se može videti njegova sklonost prema modernizmu i apsurdu, ali i uticaj ezoteričnih tradicija i satirične naučne fantastike, s čime su se složili mnogi književni kritičari. Viktor Peljevin slovi za vrlo mističnog pisca, pa se vremenom sumnjalo u njegovo postojanje. Retko se pojavljuje u javnosti, ne kreće se u krugovima „književne elite“, retko daje intervjue, komunicira skoro isključivo preko interneta.

Primerke kompleta ovih knjiga prelepog dizajna, u izdanju „IP Booka„, možete kupiti preko sajta www.booka.in

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend