Kultura Srbija

Novi projekat u Beogradu – „Kulturan svet”

Novi projekat kojem će se svi obradovati – „Kulturan svet”, donosi jedan sasvim drugačiji sadržaj u Beograd.

Sastojaće se iz ciklusa predavanja, na kojima će istaknuti pojedinci u oblasti filozofije, umetnosti, psihologije… govoriti na različite životne teme. Jednostavnim jezikom i slikovitim primerima, univerzalne istine koje kultura nosi primenjivaće se na svakodnevni život, kako bi publika bila inspirisana da, svako iz ugla koji mu se dopada, pronađe svoj put ličnog napretka.

Počevši od 12. decembra 2017, predavanja će biti organizovana svakog drugog utorka, a prvi ciklus će se baviti temama sreće, ljubavi i posla. Na svaku od tema govoriće po jedan predavač, među kojima su: komunikolog Zorica Tomić, grafički dizajner Slavimir Stojanović, neuropsihijatar Srđan Simić, filozof Goradana Medić Simić, psiholog Gordana Nikić i autorka regionalnog bloga „Čitaj knjigu” Alis Pečarić Marić.

„Svi odgovori koji su nam potrebni neko je već dao, proživeo, rekao ili proučio. Čuva ih umetnost, filozofija, psihologija, zapadna nauka i veštine Istoka stare hiljadama godina. Iako su ti odgovori u nama samima, podsticaj da ih pronađemo upravo leži u delima umetnika, naučnika, filozofa ili ljudi Istoka”, rekla je Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je”, koji je, zajedno sa Centrom personalnog razvoja, organizator ovog projekta.

Karte za predavanje je možete da kupite pre samog predavanja ili da rezervišete na ovom sajtu.

Tags

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.