Muzika Srbija

Zlatni dečak pop muzike -Harry Styles-objavio video spot novog singla GOLDEN

Autori pesme “GOLDEN”  su Harry Styles,Thomas Hull, Tyler Johnson i Mitch Roland, a producirali su je Tyler Johnson i Kid Harpoon. Režiju spota potpisuju Ben i Gabe Turner, a za lokaciju je izabrana prelepa obala Amalfi u Italiji.

Harry Styles stvarno živi zlatan život, jer je njegov album FINE LINE (objavljen krajem 2019.) ostvario zvanično platinasti tiraž, a podsećamo da je po izlasku debitovao na mestu #1 Billboardove liste 200 najboljih albuma. Nedavno je ovaj album magazin Rolling Stone uvrstio u najboljih 500 albuma svih vremena.

Dosadašnji singlovi sa aktuelnog albuma FINE LINE  (Columbia/Menart) su doživeli fenomenalan prijem kod publike, ali i kritike: “Lights Up”, “Adore You “ i “Watermelon Sugar”, od kojih je ovaj poslednji proglašen za pesmu leta jer je premašio preko milijardu streamova , bio na vrhu najboljih 5 pesama globalne Spotify liste, postigao  dijamatski tiraž u Brazilu, četvorostruki platinasti tiraž u Irskoj i Kanadi,trostruko platinasti u Australiji, dvostruko platinasti u Meksiku i Norveškoj, itd.

Kao i u slučaju prethodnh singlova, znatiželjnim  fanovima dato je da sami otkriju ime novog singla Poput igrice , prateći tajne znakove, zlatnu temu na sajtu DYKWYA.com, (Do You Know Who You Are (stih iz prvog singla “Lights Out”), obožavaoci su prelazili na sledeći nivo-pronalazili su  istu temu i na sajtu VISITRODA.com (vezanu za lansiranje singla “Adore”), da bi im se na kraju otvorio i novi sajt  YOUARESOGOLDEN.com, koji nosi poruku novog singla, GOLDEN.

Herijev debi album Harry Styles (2017) premašio je tiraž od milion prodatih primeraka, a sa njega su skinuti singlovi “Sign Of Times”, “Two Ghosts” ,”Kiwi”.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Oglašavanje

Oglašavanje

Oglašavanje

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje