Muzika Srbija

Zdravko Čolić prvi čestita rođendan Naxi radiju!

U rođendanskoj nedelj, Naxi radio je poželeo da slušaocima pokloni emisiju sa zvezdom koja zauzima posebno mesto u srcima svih. Neodoljivom harizmom, talentom i toplinom Zdravo Čolić odavno je osvojio publiku, a njegove pesme vole se u svim krajevima Balkana. U narednih sedam dana čućete intimne i tople priče, zanimljive anegdote i podsećanja na događaje koji su obeležili blistavu karijeru i privatan život ovog pevača.

Zdravko Colic u Mojih 50 01 (1)
Zdravko Čolić

U emisiji “Mojih 50” legendarni Čola prisetiće se svog prvog velikog nastupa, kao i jednog  dočeka Nove godine kada je dobio autogram od tada velike muzičke zvezde. Kroz listu omiljenih pesama Zdravko će otkriti kako nastaju njegove pesme, a ispričaće i koji njegov kolega je “čovek koga moraš obožavati”.

Maja Rakovic, glavna urednica Naxi radija, Zdravko Colic i Dejan Avramovic, voditelj Mojih 50
Maja Raković, glavna urednica Naxi radija, Zdravko Čolić i Dejan Avramović, voditelj Mojih 50


Iako do sada nije snimio nijedan duet, Čola će ekskluzivno u emisiji “Mojih 50” pomenuti jednu koleginicu sa kojom bi voleo da snimi zajedničku pesmu, a otkriće i kada je vreme da jedan takav projekat predstavi publici.

Emisija “Mojih 50” na programu je svakog radnog dana od 18 do 19 časova na Naxi radiju, a u repriznom terminu nedeljom od 15 do 20 sati.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.