Veliki slavljenički koncert Bilje Krstić i „Bistrik orkestra” u „Sava centru”

0

U Velikoj dvorani u „Sava centru” večeras će od 20 časova biti održan veliki slavljenički koncert jedne od najboljih srpskih pevačica tradicionalne i pop muzike Biljane – Bilje Krstić i „Bistrik orkestra”.

11(Fotografija: Biljana – Bilja Krstić; „Gradski portal 018”)

Ovim koncertom biće obeležena dva jubileja – četiri decenije Biljaninog postojanja na muzičkoj sceni, kao i 15 godina rada sa „Bistrik orkestrom”. Njen rad svrstan je u najbolja ostvarenja svetske muzike, a ona proglašena za solistu svetske reputacije. Bilјina pesma je muzička čarolija koju je sa svojim orkestrom priredilia preko 500 puta na najprestižnijim domaćim i svetskim scenama.

Večerašnji koncert, na kojem će gosti biti Bora Đorđević, Ianka Rupkina, Marta Sebestjen, nekadašnja jugoslovenska muzička grupa „Suncokret”, jeste kaleidoskop muzičkih žanrova koje je Krstićeva obuhvatila u toku četrdesetogodišnje karijere, odnosno „ram za portert” dragih prijatelјa, gostiju iz Srbije i inostranstava. Biljana i njen orkestar će izvesti i najlepše lјubavne pesme sa novog albuma „Svod”.

Pogledajte spot novog singla „Dimitrijo, sine Mitre”, u kojem su učestvovale mnoge naše poznate glumice:

Karte možete kupiti na biletarnici „Sava centra”, po ceni od 800, 1.200 i 1.500 dinara. Takođe, uSava centra” 3. decembra će biti održan i koncert Halida Bešlića, odnosno 7. decembra 2016. spektakularni projekat „Dva sveta” Željka Joksimovića.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine | Moje tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Kreativnost je osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, a bez nje je život besmislen! | Redovni sam član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend