Tijana Dapčević objavila spot za novi singl „Nikad nisam”

0

Popularna makedonsko-srpska pevačica pop muzike i glumica Tijana Dapčević objavila je spot za svoj novi singl „Nikad nisam”, koji su rađeni po motivima istoimenog romana TV voditeljke i spisateljice Vesne Dedić, izdatog juna 2019. godine.

(Fotografija: Tijana Dapčević u spotu za pesmu „Nikad nisam”, Beograd, 2019; © Tijana Dapčević)

Tekst za pesmu „Nikad nisam” napisao je Dragan Brajović Braja, koji je ujedno komponovao i muziku, dok je aranžman uradio Dejan Kostić. U spotu se, pored Tijane, pojavljuje i poznati srpski TV voditelj, maneken i dizajner Boško Jakovljević.

(Fotografija: Boško Jakovljević u spotu za pesmu „Nikad nisam”, Beograd, 2019; © Tijana Dapčević)

Pogledajte spot i uživajte u pesmi:

(Fotografija: Tijana Dapčević u spotu za pesmu „Nikad nisam”, Beograd, 2019; © Tijana Dapčević)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend