Tijana Dapčević objavila novi singl „Kilometri”

0

Nakon veoma uspešnog singla „Reset”, naša popularna pop pevačica Tijana Dapčević je objavila novu baladu, pod nazivom „Kilometri”.

Ova maestralna kompozicija, čija je tema nedostajanje, ekranizovana je i interesantnim spotom, u kojem učestvuje sama pevačica. Muziku, aranžman i produkciju potpisuje Lazar Cvetkoski „Lcv”, dok su autori teksta Magdalena Cvetkoska – „Ena” i Milan Miletić.

„Svi imamo nekoga ili nešto što je daleko od nas, bilo to metaforički ili ne, i čije bi nam ponovno prisustvo vratilo osmeh na lice, kao i ‚onaj’ osećaj da je sve na svom mestu i da smo kod kuće. Dok se ta daljina ne pređe, kilometri uspomena su ono što čuvamo, koji nam pomažu da ne odustanemo, a dom ne mora da bude tamo gde je kuća, već tamo gde je duša na svom mestu, rekla je pevačica Tijana Dapčević.

Uživajte u slušanju i gledanju Tijaninog novog hita:

(Fotografije: Tijana Dapčević u spotu za pesmu „Kilometri”, 2018; © Tijana Dapčević)

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend