Muzika Srbija

Tijana Dapčević objavila novi singl „Kilometri”

Nakon veoma uspešnog singla „Reset”, naša popularna pop pevačica Tijana Dapčević je objavila novu baladu, pod nazivom „Kilometri”.

Ova maestralna kompozicija, čija je tema nedostajanje, ekranizovana je i interesantnim spotom, u kojem učestvuje sama pevačica. Muziku, aranžman i produkciju potpisuje Lazar Cvetkoski „Lcv”, dok su autori teksta Magdalena Cvetkoska – „Ena” i Milan Miletić.

„Svi imamo nekoga ili nešto što je daleko od nas, bilo to metaforički ili ne, i čije bi nam ponovno prisustvo vratilo osmeh na lice, kao i ‚onaj’ osećaj da je sve na svom mestu i da smo kod kuće. Dok se ta daljina ne pređe, kilometri uspomena su ono što čuvamo, koji nam pomažu da ne odustanemo, a dom ne mora da bude tamo gde je kuća, već tamo gde je duša na svom mestu, rekla je pevačica Tijana Dapčević.

Uživajte u slušanju i gledanju Tijaninog novog hita:

(Fotografije: Tijana Dapčević u spotu za pesmu „Kilometri”, 2018; © Tijana Dapčević)

 

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.