Muzika Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

This is Acting – Kompilacija hitova i propuštenih šansi

1401x788-Sia01_0062_lyrd_b-copy
(Photography: rollingstone.com)

Jedan od najboljih tekstopisaca današnjice, Sia Furler, oko koje se najveće svetske zvezde otimaju ne bi li im napisala pesmu, danas je izdala svoj sedmi po redu studijski album simboličnog naziva This is Acting. Album je kompilacija pesama za koje je Sia osećala da će biti hitovi, a koje su odbile Rihanna, Adele i mnogi drugi.

This is Acting ima 12 pesama i više je pop nego što je slučaj sa njenim ranijim materijalom. U samom startu su se izdvojili  singlovi Alive i Bird Set Free, prvo namenjeni Adele. Alive je bila jedna od slušanijih numera prošle godine i dospela je na 56. mesto Billbordove hot 100 liste. Cheap Thrills je vrcava numera koju je Rihannin tim odbio uz objašnjenje da je pesma previše pop, a isti slučaj je i sa pesmom Reaper koju je Sia uradila u saradnji sa Kanye Westom.

homepage_large.51d69992
This is Acting Cover

Kao pesme koje pretenduju da budu hitovi, a koje nismo mogli da čujemo do danas, su malo brža numera Move your body, navodno napisana za Shakiru i House of fire za koju kritičari tvrde da je nastavak njenog ogromnog hita Chandelier.

Album je generalno ocenjen pozitivnim kritikama pa je tako nazvan prelepom kolekcijom pop pesama, a na Vama je da procenite koliko su oni koji su odbili pesme izgubili.

 

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.