Muzika Hrvatska

The A! novim spotom najavljuje proboj u SAD-u

The A! je predstavio spot za singl “Never” koji je engleska inačica pjesme “Nikad” na kojoj je gostovala Vanda Winter. Ovaj video uradak popratio je izdanje američkog albuma benda pod imenom “Made Of Questions”, a najavljuje i The A!-ov hrvatski album “Stereo” koji izlazi za mjesec dana.

Daya Nalli u spotu The A!-a

Bend The A! surađuje sa svjetski poznatim promotorom i menadžerom Stevenom Machatom koji je zbog njih došao u Hrvatsku krajem veljače da bi potpisali ugovor za izdanje albuma prvijenca u SAD-u, a tom prilikom su održali i veoma uspješnu live promociju aktualnog engleskog singla u prepunom Johann Franck-u.

The A! je i ovog puta imao gošću, vokalisticu pod umjetničkim imenom Daya Nalli koja je svojim prepoznatljivim vokalom i energijom pridonijela atmosferi i priči pjesme, ali I spota te se, kako kažu iz benda,  “savršeno uklopila u originalnu ideju”.

Spot za “Never”, kao i za hrvatsku inačicu “Nikad”, snimio je i režirao Filip Dizdar, a za lokacije su odabrane zagrebačke ulice te klubovi Metropolis i Vinyl.

Spot za hrvatsku inačicu “Nikad” sa Vandom Winter

The A!-u je ovo treći dvostruki dvojezični singl, a takav će biti i čitav album na kojem će se nalaziti obje verzije pjesama. Prvi singl “Ako sam sam” / “If I Had U” i drugi “Zašto” / “Where is our love” dobili su nasljednika kojim najavljuju hrvatsko izdanje albuma pod imenom “Stereo” kojeg će publici predstaviti u svibnju ove godine, a, kako čujemo, planira se i koncert kojim će uživo predstaviti hrvatsku stranu cijele priče.

The A! @ Johann Franck

Osim  službenih izdanja pjesama, The A! je aktivan i na klupskoj sceni, a na prošlogodišnjem natjecanju HR Demo klub-a su osvojili drugo mjesto. Do sada su nastupali i na INmusic, Summersound i ALL SENSES festivalu, a aktivni su i u inozemstvu što dokazuje činjenica da su se engleske verzije prva dva singla The A! -a “If I Had U ” i “Where is our love ” ‘zavrtile’ na preko 350 radija u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, Argentini, Čileu…

Vrijeme je da “Never” nastavi taj niz, a uz pomoć i podršku stručnjaka kao što je Steven Machat, koji je dosad surađivao sa velikim svjetskim zvijezdama kao što su Snoop Dogg, Ozzy Osbourne, Phil Collins i Leonard Cohen, ne sumnjamo u uspjeh.

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.