Svetska muzička atrakcija POSTMODERN JUKEBOX u decembru u Štark Areni!

0

Viralna „vintidž“ pop senzacija, Postmodern Jukebox, nastupiće u Štark areni 12. decembra 2018. kao uvod u prednovogodišnje raspoloženje.  Ovaj popularni bend je na turneji  sa svojim karnevalom i nosi naziv „Povratak u crno i belo“.  

Postmodern Jukebox  šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima. Bilo koji fan benda  može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu. Postmoderni Jukebox  poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.

Multi-talentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rock i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga preko ragtajma do Motauna ili, kako to naziva kreator Skot Bredli,  stvaraju „pop muziku u vremenskoj mašini“. Osnovan od strane Bredlija 2009. godine, Postmodern Jukebox počeo je da zabavlja 3,3 miliona gledalaca na svom YouTube-u kanalu, dok na Facebooku broji više od 1,5 miliona fanova.

Za one koji su čuli za Postmodern Jukebox i znaju ih na osnovu video klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou. To je burna zabava kojom bi se 20-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 60-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje – zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje. Postmoderna Jukebox turneja je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim.

Selekcija VIDEO klipova sa milionskim pregledima:

Ulaznice u prodaji od četvrtka 21. juna na blagajnama Štark arene, Bilet centra, CS Eventim i online na www.starkarena.co.rs.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend