Muzika Srbija

Svetska muzička atrakcija „Postmodern Jukebox” nastupiće u „Štark areni”

Viralna „vintidž” pop senzacija, „Postmodern Jukebox”, nastupiće u „Štark areni” 12. decembra 2018. kao uvod u prednovogodišnje raspoloženje. Ovaj popularni bend je, zajedno sa svojim karnevalom, na turneji „Povratak u crno i belo”.

„Postmodern Jukebox” šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima. Bilo koji fan benda može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, jer nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu. „Postmoderni Jukebox” poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.

Multitalentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rok i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga, preko ragtajma, do „Motaun-a” ili, kako to naziva kreator Skot Bredli, stvaraju „pop muziku u vremenskoj mašini”. Osnovan od strane Bredlija 2009. godine, „Postmodern Jukebox” počeo je da zabavlja više od tri i po miliona gledalaca na svom „Jutjub” kanalu.

Za one koji su čuli za „Postmodern Jukebox” i znaju ih na osnovu video-klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou. To je burna zabava kojom bi se 1920-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 1960-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje – zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje. Turneja „Postmodern Jukebox-a” je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim.

Ulaznice možete da kupite na blagajnama „Štark arene”, „Bilet centra”, „CS Eventim-a” ili putem onlajn prodavnice.

(Fotografije: „Postmodern Jukebox”, 2018; © Štark arena)

About the author

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.