Muzika Hrvatska

„Sonus festival” je ove godine pripremio i „nulti dan” festivala

„Sonus festival” je ove godine pripremio i nulti dan festivala, koji će 18. avgusta prvi put biti održati u „NOA Beach” klubu na paškoj plaži Zrće. Za muzički program na specijalnom otvaranju festivala biće zadužena svetski poznata FUSE ekipa iz Londona, predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i našim Marianom Mateljanom.

Cele noći pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora, posetioci će moći da plešui uz zvuke FUSE ekipe, koji su zaslužni za neke od najboljih afterpartija na „Sonusu”, ali i organizaciji odličnih sopstvenih partija širom sveta, kao što su „Fuse OFF Sonar Party”, nedavno održan u Barseloni, „FUSE veče” u klubu „Amnesia” na Ibizi, nastup na „MDRNTY Cruise” brodu, „HYTE Party” na „Amsterdam Dance Event” i mnogim drugim.

Nakon otvorenja, „Sonus festival” će trajati još pet dana i pet noći – u klubovima „Papaya”, „Aquarius” i „Kalypso”, pa sve do 24. avgusta 2018 – kada će posetioci moći da uživaju u nastupu više od 70 izvođača svetske elektronske scene današnjice.

Uz najveća svetska imena, kao što su Maceo Plex, Marco Carola, Loco Dice, Sven Väth, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Jamie Jones, Seth Troxler, Adriatique, Âme DJ, Dixon, Peggy Gou, Rødhåd, Pan-Pot, Charlotte De Witte, Nastia, Amelie Lens… posetioci iz celog sveta su s razlogom, već par godina zaredom, proglasili „Sonus” jednim od deset najbojih svetskih festivala koji se održavaju u avgustu, a i hrvatski fanovi najboljim hrvatskim festivalom, već dve godine zaredom.

„Early bird” i prvo izdanje ulaznica je rasprodano, dok su trenutno u prodaji dostupne povoljnije ulaznice za eks-Ju posetioce, po ceni od 670 kuna (90 evra), putem onlajn šopova „Entrio”, „Ticketshop” ili „TISAKmedia” prodajnih mjesta. Dobrodošli!

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.