Muzika

Slušajte PRAVU muziku

Ako ste hteli da odete na neki dobar koncert ili u neki klub gde se pušta PRAVA muzika, ali vas je sprečio nedostatak finansija ili vremena, možete sebi da nađete odličnu alternativu i to besplatno.

Radi se o kompilaciji džez (engl. Jazz) numera objavljenoj na „Jutjubu“ (engl. „YouTube“). U ovoj kompilaciji su hitovi svetskih džez pevača koji su svojim superiornim vokalom pomerali granice u džez muzici, a neki od njih su: Areta Frenklin (engl. Aretha Franklin), Eta Džejms (engl. Jamesetta Hawkins), Frenk Sinatra (engl. Frank Sinatra), Luj Armstrong (engl. Louis Armstrong), Nina Simon (engl. Eunice Kathleen Waymon)…

Istina, osećaj nije isti kao kada ste na koncertima ili u klubovima, ali može da vas inspiriše za mnogo lepih stvari. Na primer, da napišete neku dobru priču, nacrtate fantastičan crtež ili, pak, naslikate lepu sliku.

Poslušajte:

About the author

Nikola Stojanović

Nikola Stojanović

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily magazin | Njegove tri najveće ljubavi u umetnosti jesu: gluma, pisanje i novinarstvo. Smatra da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije – bez kojih je život besmislen! | Redovni je član Udruženja novinara Srbije (UNS) i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS).

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.