Slušajte PRAVU muziku

0

Ako ste hteli da odete na neki dobar koncert ili u neki klub gde se pušta PRAVA muzika, ali vas je sprečio nedostatak finansija ili vremena, možete sebi da nađete odličnu alternativu i to besplatno.

Radi se o kompilaciji džez (engl. Jazz) numera objavljenoj na „Jutjubu“ (engl. „YouTube“). U ovoj kompilaciji su hitovi svetskih džez pevača koji su svojim superiornim vokalom pomerali granice u džez muzici, a neki od njih su: Areta Frenklin (engl. Aretha Franklin), Eta Džejms (engl. Jamesetta Hawkins), Frenk Sinatra (engl. Frank Sinatra), Luj Armstrong (engl. Louis Armstrong), Nina Simon (engl. Eunice Kathleen Waymon)…

Istina, osećaj nije isti kao kada ste na koncertima ili u klubovima, ali može da vas inspiriše za mnogo lepih stvari. Na primer, da napišete neku dobru priču, nacrtate fantastičan crtež ili, pak, naslikate lepu sliku.

Poslušajte:

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend