Singl Lene Kovacević na njujorškom radiju

0

Singl Lene Kovačević „Pick Up“ od 30. oktobra emituje se na čuvenom američkom radiju Sirius XM sa sedištem u Njujorku, koji ima preko 31 milion pretplatnika, saopštili su iz „Pro Pr“ marketinške agencije.

Singl je posebno predstavljen u emisiji “The Marc & Myra Show – Studio 54” u kojoj je gostovao producent Godfri Dajmond, inače producent Leninog singla, ali i mnogih drugih numera popularnih svetskih izvođača (Glorije Gejnor, Lutera Vandrosa, Lu Rida, Aerosmit).

Ovo je prvi put da se pesma jednog srpskog izvođača nalazi na plej listama u Sjedinjenim Američkim Državama, a posebno je značajno što je Sirius XM radio koji ima veliki broj direktnih pretplatnika slušalaca i vrlo je značajna medijska kuća u svetu savremene muzike.

lena-kovacevic

Pored toga što je izvođač pesme, Lena Kovačević je i autor teksta i kompozitor muzike. Na singlu je radio i Karlos Alomar, čuveni gitarista koji je snimio 16 albuma sa Dejvidom Bouvijem, Ališom Kiz, Igi Popom i brojnim drugim zvezdama.

Poslušajte Lenin novi singl:

izvor: Tanjug

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend