Muzika Srbija

Sećate se Tamare? Zavodljivi povratak sa novom pesmom.

Tamara lilliewax, Renne Miskolci

lilliewah (Tamara Milanović) je široj domaćoj publici poznata iz finala muzičkih takmičenja „Ja imam talenat”, i  “X faktor” . Nakon ovog neverovatnog iskustva, bila joj je potrebna pauza kako bi se pronašla i shvatila kojim će putem krenuti. Preselila se u Dohu, Katar gde je radila u agenciji za talente, kasnije na raznim projektima i događajima kao organizator, te se i oprobala i u svetu modeliga. Pred sam povratak u Srbiju upoznaje nemačkog kompozitora, Marsela Sprunkela što će uskoro prerasti u njihovu saradnju i učestvuje 2019. na Beoviziji sa pesmom „Reči nisu dovoljne“. Konačno, tokom leta iste godine, Tamara potpisuje ugovor za “Honey Money Gang” i tako otpočinje svoju muzičku karijeru u Srbiji.

Tamara lilliewax, Renne Miskolci

Zvanično karijera započinje prvim samostalnim singlom „Indigo“ (feat. Struka), sledi „Imala“ pesma koju je producirao Meta i „Zbog tebe“  .

Najnovija pesma „Liker“ je nastala pre više od godinu dana. Doživela je nekoliko transformacija da bi producent Predrag Ristić Meta, na kraju, predložio Tamari Milanović – lilliewah da je otpeva. Pesma je prvo napisana u muškom narativu, mnogo pre nego je objavljena.

 „Od prvog trenutka sam pesmu doživela kao apsolutno svoju. U glavi sam odmah mogla da zamislim kadrove spota koje smo kasnije fantastično ekranizovali. Beat i melodija bude emociju koje, do tada, kao da nisam bila svesna,“ izjavila je lilliewah povodom objave singla.

Pesma govori o slatkoj osveti i požudi prekrivenoj velovima noći. Gibajuću trep, elektro, pop pesmu prati vrlo atraktivan spot ispunjen prelepim kadrovima grada. Spot je radila The Code Production ekipa, režija Fljorim Bejić, kamera i fotografije Renne Miskolci.

Tamara lilliewax, Renne Miskolci

Novi singl „Liker“ možete pogledati na linku a pesma je dostupna na svim striming servisima.

Izvor i odgovornost objave: Gaga Bugarčić

About the author

Adria Daily Magazin

Adria Daily Magazin

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com
Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.