SADE objavila novu pesmu i lyric video spot “THE BIG UNKNOWN”

0

SADE je objavila novu pesmu naslovljenu “The Big Unknown” za potrebe novog filma “Udovice” Oskarom nagrađenog reditelja Steve McQueena.

“Udovice” (“Widows”) Twentieth Century Fox, Regency Enterprises i See-Saw Films, je dugometražna adaptacija istoimene  britanske serije , a koda nas kreće u bioskop 22.novembra 2018. SADE je napisala  “The Big Unknown” specijalno za završnu scenu filma. Tokom dogovora oko zajedničke saradnje sa SADE,  britanski reditelj Steve McQueen ju je ohrabrivo da stihovima dublje istraži temu gubitka i opstanka. Pesma ‘The Big Unknown’ sadrži duh filma ali to je melodijski nepogrešivo i dalje SADE, čiji karakterističan vokal isporučuje još jednu briljantnu novu melodiju.

U nedavnom intervjuu za Los Angeles Times  McQueen je izjavio:  “Bila je čast raditi sa takvom legendom. SADE je neuporedivi talenat i neverovatna umetnica koja ne objavljuje novi materijal često, ali smo imali sreću da je ona veliki fan originalne serije “Udovice”.

“The Big Unknown” lyric video sadrži scene iz McQueen filma snimljene u Čikagu u kojima vidimo glavnu junkinju Veroniku (igra je Viola Davis), suočenu sa neizvesnom budućnošću i mračnim prognozama.

Na originalnom soundtracku filma “The Widows’’ pored nove pesme SADE, nalazi se i čuvena numera Nine Simon – “Wild Is The Wind” , dok je muzički skor uradio Oskarom ovenčani filmski kompozitor, Hans Zimmer.  Muzika iz filma “Udovice” pojaviće se u prodaji 30.novembra.

Sa muzikom koja opravdano dobija najviše pohvale od strane umetnika svih žanrova na globalnom muzičkom pejsažu, SADE nastavlja da refediniše i ostane kulturno relevantna.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend