Muzika Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Rokenrol živi! Pošlušajte novu stvar benda „Plutonia“!

Poznati beogradski rok bend Plutonia je u prepunom klubu „Showroom“ predstavio spot za novu autorsku numeru „Sanjam“. Promociju su otvorili Jadranka Janković, doajen rock novinarstva, Milan Đurđević, lider benda Neverne Bebe i Marijana Rajić, književnica dok su podršku pružale kolege iz bendova Neverne Bebe, Kraljevski Apartman, Point Blank, Atlantida, kao i popularni glumci Vesna Čipčić i omiljeni beogradski Splićanin Aljoša Vučković.

"Plutonia" i "Neverne bebe"
„Plutonia“ i „Neverne bebe“

Pre emitovanja spota, publici su se obratili frontmen benda “Plutonia” Zlatko Bokun, Jadranka Janković, Marijana Rajić i Milan Đurđević. Jadranka Janković je bila impresionirana spotom. “Uspeli su da naprave zvuk koji predstavlja Plutoniu u pravom svetlu. Oduševljena sam ženskim vokalom koji iznosi čitavu snagu Plutonie na pravi način.” Klavijaturista Nevernih Beba, skromno je prokomentarisao svoj doprinos razvoju Plutonie. “Ja sam bio samo katalizator između ideje i realizacije ovih ljudi punih entuzijazma za rokenrol i uvek ću ih sa zadovoljstvom podržati” rekao je Đurđević, a zatim se na klavijaturama pridružio Plutoniji i svojom energijom upotpunio premijerno izvođenje nove pesme.

Lider i gitarista benda Zlatko Bokun, inače poznati beogradski abdominalni i laparoskopski hirurg, objasnio je svoj doživaljaj nove pesme i spota. „Ovo je za mene ostvarenje sna, budući da sam rođen u Splitu, pesmu i spot doživljavam sa posebnom emocijom, spajajući dva sveta u kojima sam odrastao.“

Poslušajte i vi pesmu među prvima!

 

About the author

Filip Ugrenović

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija.
Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.