Muzika Srbija

RnR Records vam predstavlja – Huti Ota Tre

Jedan od najistaknutijih sastava koji dolazi iz Zaječara je Huti Ota Tre. Postoje od 01.12.2012-te godine (nastali su u garaži), a predvodi ih ključna ličnost postave – frontman/pevač Vorda Višnjarski. Bend je u jednom periodu imao zastoj u karijeri, zbog tragičnog odlaska gitariste Floksija, ali su se tokom vremena stvari unutar njihovih redova konsolidovale i grupa je na opšte zadovoljstvo brojnih gradskih fanova i pristalica, nastavila sa daljim delovanjem.

Imali su uspešne i primećene nastupe na više ovdašnjih i regionalnih festivalskih happeninga – finale BDFL-a, Demo Mastersa, BARF-a, Bunt Rok Festivala, kao i polufinala Music Testa i banjalučkog Demofesta dva puta. 10.02.2017-e na dan Floksijevog rođenja, njemu u čast, objavljuju u digitalnoj varijanti istoimeni debi album sa 7 songova, simbolično, kao prva cifra u imenu benda.

R.br.Ime kompozicijeMuzikaTekst
1SimbolikaHuti Ota TreDavor Jevtić
2Daj mi da ti damHuti Ota TreDavor Jevtić
3Ostajte ovdeHuti Ota TreDavor Jevtić
4PionirHuti Ota TreDavor Jevtić
5PrljavoHuti Ota TreDavor Jevtić
6GaražaHuti Ota TreDavor Jevtić
7Kao ljudiHuti Ota TreDavor Jevtić

Njihov izraz predstavlja autohtonu kombinaciju više stilskih varijanti, od alter rocka, preko post new wave-a, 90’s rocka i novijih tendencija. Muzički i izvođački konstantno napreduju što se jako dobro primeti ako pogledate  njihove koncertne nastupe. Sigurni u sebe, Huti Ota Tre snažnim koracima „grabe“ napred. Trenutno dejstvuju u sledećem sastavu: Danko Nikolić – bas, Nikola Jovanović – bubanj, Stefan Mitrović – gitara i Davor Jevtić – vokal.

About the author

Avatar

Druga Strana Računara

Druga strana računara (DSR) je radio show koji se emituje u okviru Noćnog programa Radio Beograda 1.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.