Muzika Srbija

Prva pesma Doris Bizetić će vas oduševiti! Ali stvarno!

Iako je danas pevačica koja ima i veliki broj onih koji redovno prate njen rad, poštuju je kao autora i nekoga ko postavlja nove standarde, ma kakvi oni bili, i dalje je mnogo onih koji smatraju da njene pesme imaju lošu produkciju i nisu kvalitetne. Često osporavaju i njeno ponašanje na sceni, dok oni prvi jedva čekaju njen nastup! Ipak, ne postoji osoba kojoj se ne sviđa njena prva pesma!

Poslednji beogradski nastup ćerke Borisa Bizetića, održan u Beogradu početkom meseca, nazvan je „Intimate details“, a na njemu je Doris zapevala i „You’re not a superstar“, „Trying to let go“, „Frankie“, „I’m still there“… No, prva pesma koju je uradila u karijeri se znatno razlikuje od ovih.

Doris Bizetić
Doris Bizetić

„Deca bez adrese“ je pesma koju je Doris snimila još kao (preslatko) dete. Ova stvar je pobedila na međunarodnom konkursu UNICEF-a i bila je puštana u preko stotinu zemalja širom sveta! Komponovao ju je legendarni Oliver Mandić (original: „Pitaju me, pitaju“), aranžman je radio Lazar Ristovski, a tekst za nju je napisala – Marina Tucaković.

Pogledajte spot za „Decu bez adrese“.

 

About the author

Avatar

Filip Ugrenović

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija.
Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.