Prva dodela regionalnih muzičkih priznanja „Music Awards Ceremony (MAC) Powered by Huawei” u „Štark areni”

0

U „Štark areni” sutra će od 20 časova biti održana prva dodela regionalnih muzičkih priznanja „Music Awards Ceremony (MAC) powered by Huawei”, prava poslastica za sve ljubitelje dobre muzike, a u organizicaji i produkciji „Sky Corporation-a.

(Fotografija: Prva „Music Awards Ceremony (MAC) Powered by Huawei”, 2019, Beograd; © MAC, Štark arena)

Ovo je najveći i najglamurozniji muzički spektakl ikada viđen u jugoistočnom delu Evrope, organizovanom po najvišim svetskim produkcijskim standardima. U jednoj večeri, na jednom mestu, na tri bine naći će se najpopularniji izvođači današnjice iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Srbije.

Pred sam početak prenosa, oko 200 VIP gostiju prošetaće „crvenim tepihom”, dok će ceremoniju – svečanu dodelu više od 30 nagrada i ekskluzivne nastupe muzičkih zvezda osmišljene i režirane samo za „MAC powered by Huawei” uživo moći da prati preko 15 hiljada posetilaca. Numere su u 13 kategorija nominovale radio-stanice iz regiona, a publika glasa za svoje favorite putem veb-sajta ili SMS-om. U toku četvorosatnog programa, koji će voditi Aida Jokanović, Đule Van Gog i Ida Prester, učestvovaće više od 60 poznatih ličnosti. Samo neki od njih su: Aca Lukas, „Bajaga i instruktori”, Emina Jahović, Jelena Karleuša, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, „Letu štuke”, „Lolobriđida”, Marija Šerifović, Masimo Savić, Nataša Bekvalac, Petar Grašo, „Plavi orkestar”, Sergej Ćetković, Stefan Đurić – „Rasta”, Stjepan Hauser, Toni Cetinski, „Van Gog”„Viva voks”, Željko Joksimović

U „live” spektaklu biće predstavljeni najsavremeniji trendovi koncertne tehničke produkcije, scenografije, audio i video tehnologije, pokretni ekrani i inovativni koncept rasvete. Sve ono po čemu „Sky Corporation” već zauzima lidersku poziciju u regionu biće podignuto na najviši nivo. Ulaznice možete da kupite na blagajni „Štark arene”, u iznosu od 290 do 3.000 dinara. Sav prihod zarađen od prodaje ulaznica i SMS glasova organizatori će preusmeriti na račun humanitarne fondacije „UNICEF”.

Takođe, „Music Awards Ceremony (MAC) Powered by Huawei” direktno će prenositi televizije sa nacionalnom frekvencijom u zemljama regiona, među kojima je i „Prva srpska televizija” (TV „Prva”), te će gledaoci koji nisu u mogućnosti da ove godine sebi obezbede ulaznice moći da gledaju ovu manifestaciju iz svog toplog doma.

Pogledajte video-snimak najave događaja:

(Fotografija: Prva „Music Awards Ceremony (MAC) Powered by Huawei”, 2019, Beograd; © MAC, Štark arena)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend