Muzika Bosna i Hercegovina Crna Gora Hrvatska Severna Makedonija Slovenija Srbija

Poslušajte novu nestvarnu pesmu „Nevernih beba“

Na istraživanjima slušanosti muzike koja sprovode radio stanice prethodnih godina gotovo svakog meseca, svaki novi sing grupe Neverne bebe obavezno je prvi po slušanosti prilikom izlaska. Iako je Milan karijeru započeo kao ljuti roker, danas odlično pliva i u setnim, laganim i pravim pop pesmama.

Detalj sa koncerta "Nevernih beba"
Detalj sa koncerta „Nevernih beba“

Nakon četiri godine, Neverne bebe će ovog proleća objaviti svoj sedmi studijski album „Priča o nama“. Najavni singl i spot za istoimenu pesmu govore o sadašnjem trenutku pojedinca ali i društva u celini, otudjenosti svih generacija od sebe i od drugih, sveprisutnom nasilju, pogrešnim obrascima koji se salju iz svih mogućih kanala za komunikaciju ali i rešenjima – povratku prirodi, muzici, sebi. U osnovi je ljubavna priča a spot je sniman na više lokacija u Beogradu i na Povlenu u blizini Valjeva.

"Neverne bebe"
„Neverne bebe“

Spot je urađen u stilu ovog benda, a negativne kritike gotovo da nije zaradio. Očekuje se da će pesma, kao i prethodne, pobrati simpatije publike.

Neverne bebe ovim spotom najavljuju i istoimenu veliku turneju u regionu, a pomenuti izlazak albuma očekuje se krajem marta.

About the author

Filip Ugrenović

Pola Dilan Dog, pola Gručo. Kada pišem, mislim da sam Marti Misterija.
Kada ne pišem, govorim glasno. Stav, osmeh i smeh.

Add Comment

Click here to post a comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.