Pop diva Šer objavila novi album „Dancing Queen”

0

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, renomirana američka pevačica i glumica Šer objavila je svoj novi album, pod nazivom „Dancing Queen”, u izdanju „Warner Bros. Records-a”, na kojem se nalaze obrade nekih od najvećih hitova popularne švedske grupe „ABBA”.

(Fotografija: Šer, 2018; © Warner Bros. Records)

Inspirisana muzikom iz kultnih filmskih ostvarenja „Venčanje bez mladoženje” i „Mama Mia!”, kao i iz novog filmskog mjuzikla „Mama Mia! Idemo ponovo”, pop diva će, posle pet i po decenija postojanja na muzičkoj sceni, a nakon pet godina pauze, publici ponuditi jedinstveno izdanje – obrade svima dobro poznatih pesama, u kojima svet godinama uživa.

Na albumu „Dancing Queen”, 26. po redu studijskom albumu Šer, koji je u prodaji od 28. septembra 2018, naći će se deset numera dens i pop ritma. Singlovi „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)” i „SOS” najavili su izlazak ovog albuma.

(Fotografija: Spisak numera na albumu „Dancing Queen” – Šer, 2018; © Warner Bros. Records)

Pogledajte zanimljiv spot pesme „SOS”:

(Fotografija: Omot albuma „Dancing Queen” – Šer, 2018; © Warner Bros. Records)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend