Pogledajte novi spot koji je Hauser snimio u pećini kraj Pule!

0

HAUSER je danas objavio još jedan u nizu najavljenih spotova – ovaj put je u pećini odsvirao Chopenovo remek-delo “Nocturne in C-Sharp Minor”!

Kompozicija je objavljena na Hauserovom hvaljenom solo prvencu “Classic”, a spot je sniman u predivnoj pećini na lokaciji Galebove stene kraj Pule. Savršena melodija i neopisiv ambijent savršeno su se stopili sa Hauserovim besprekornim izvođenjem.

“Odabrao sam još jednu zadivljujuću lokaciju blizu moga rodnog grada, Pule – ovoga puta je to pećina! Sviranje ovog dela u okruženju sa izvanrednim svetlom, bojom i zvukom, unelo je novi osećaj intimnosti u muziku. Mislim da je to savršeno prikazano u spotu.”, kaže Hauser koji je uživao na snimanju spota baš kao i u Chopenovoj melodiji.

Spot je snimala i režirala Medvid produkcija

Dok čeka početak svetske tuneje i promocije solo albuma “Classic”, koji je prošloga meseca dostigao čak 10 miliona streaminga, Hauser objavljuje spotove kako bi ljudima ulepšao svakodnevicu u izolaciji u ova teška vremena. On je, nedavno (27. aprila), održao solo nastup bez publike pod nazivom “Alone Together” u pulskoj Areni. Nastup je posvetio svima koji se bore sa koronavirusom, a snimak do sada ima više od 1,250,000 pregleda na njegovom YouTube kanalu!

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend