„Paper Animals” – nova nada srpske muzičke scene

0

Jeste li imali prilike da čujete sjajne muzičare iz novog, beogradskog indi i alternativnog rok benda „Paper Animals”? Ako niste, ovo je prilika da ih malo bolje upoznate, pa da požurite na prvi sledeći koncert!

(Fotografija: Sofija Nedeljković – „Paper Animals”)

Ovaj bend čine Sofija Nedeljković (vokal), Damjan Jovanović (gitarista), Darko Pasujević (bas-gitarista) i Marko Rakić (bubnjar). Njegov zvuk je okarakterisan sklopom veselih melodija, melanholičnih tekstova i nesvakidašnjih ritmova.

(Fotografija: Darko Pasuljević – „Paper Animals”)

Iako je „Paper Animals” oformljen krajem 2016. godine, iza sebe ima veliki broj nastupa po raznim klubovima, kao i na „Bunt rok festivalu” i „Demofestu”. Početkom aprila ove godine objavili su svoj prvi singl i spot, pod nazivom „Guts and Bones”. Iako ova pesma ima ljubavnu tematiku, cilj je bio da u spotu bude prikazana vesela atmosfera, odnosno da video-snimak bude ispunjen nekim motivima koji će sve nas da asociraju na sreću.

(Fotografija: Marko Rakić – „Paper Animals”)

Takođe, u spotu je postignut „DIY” stil snimka – kako bi cela estetika bila u skladu sa muzikom i idejom ovog benda. „Paper Animals” ima za cilj da se publici prikaže bez klišea i foliranja, kakvi zapravo i jesu, što će ona lako moći da prepozna i uzvrati im kroz interakciju dobim vajbom.

(Fotografija: Damjan Jovanović – „Paper Animals”)

Pogledajte spot pesme:

(Fotografija: „Paper Animals”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend